Prezentare neconventionala de moda la deschiderea primului showroom, marca Mihaela Todor, din Bucuresti













 Pe 11 octombrie a avut loc deschiderea primului showroom marca Mihaela Todor, din București (str. Doctor Staicovici, nr. 23 – zona Cotroceni)!

La eveniment au participat vedete – Lora, Ianna, Cristina Cioran, Cristina Soloc, Sonia Trifan etc., colaboratori si oameni de presa, prieteni ai designer-ului, iar atmosfera a fost una destinsa, cu accente de gala, gratie tinutelor elegante.

Inedit: invitatii au avut posibilitatea sa poarte haine alese din ultima colectie a designer-ului vestimentar, astfel incat toata lumea s-a simtit precum starurile pe covorul rosu.


La showroom-ul Mihaelei Todor, produsele se disting prin calitatea tiparelor, a materialelor si a cusaturilor. “Am obsesia calitatii si fiecare detaliu minor conteaza enorm pentru mine ( ata si fermoarele trebuie sa fie produse de anumite firme; balenele din corsete le import din Italia, precum si 90% din tesaturile cu care lucrez). Ador materialele pretioase, fine, care pun in valoare feminitatea. Creez haine pentru toate tipologiile de siluete feminine. De aceea nu am dorit o prezentare clasica, cu manechine, ci una in care absolut toate invitatele, indiferenta de statura si greutate, sa se simta special, ca niste modele”, spune designerul.






Despre MIHAELA TODOR


Cu o experiență de peste un deceniu, brand-ul MT se remarca prin modelele originale, materiale pretioase, calitate dusa la extrem. Daca pentru multi designer-i pasiunea si talentul sunt suficiente pentru a se lansa in domeniul modei, Mihaela TODOR a ales sa aprofundeze – a studiat doi ani la Marangoni, unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din capitala modei – Milano. Obsedata de calitate, designerul are astazi toate sansele sa ajunga unul dintre cei mai populari din Romania.

Mihaela Todor: “Va astept in special cu rochii, de la rochii de zi si bodysuits pana la rochii de mirese. Producem si daywear, dar pastram o linie eleganta. Pentru ca o rochie dintr-un material pretios, liniile simple si libertatea de miscare ne fac sa ne simtim speciale in orice moment, la orice locatie. 
Pentru iubitoarele de frumos, care nu pot trece pragul showroomului, exista magazinul online pe site-ul www.mihaelatodor.ro, unde puteți vedea si comanda modelele preferate din noile
colecții.

www.facebook.com/pantofibotta www.instagram.com/bottashoes Str. Adresa showroom: Str. Doctor Staicovici, nr. 23, zona Cotroceni.
Telefon: 0788592518   


Avantajele vizitării showroom-ului

Situat în centrul capitalei (Str. Doctor Staicovici, nr. 23, zona Cotroceni), showroom-ul te așteaptă într-o atmosferă îmbietoare, în minunata lume a modelelor marca Mihaela Todor.

Un loc primitor & stylish, unde vei găsi zeci de modele, in culorile ce se poarta in noul sezon. In plus, orice comandă făcută la showroom beneficiază de discount-uri intre 5 si 10 %.








Comentarii

Postări populare