Ozana Barabancea a ales cel mai nou tratament de lifting facial!






Vedeta a emisiunii „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea acordă o atenție specială întreținerii tenului. 

Nefiind adeptă a terapiilor invazive, la recomandarea medicului dermatolog Daniela Cățănaș (http://www.drcatanas.ro/) , artista a ales tratamentul cu laser Eufoton care utilizează fibre optice ce descarcă energia laser direct în țesutul sub dermic, efectuând un lifting natural, fără reacții adverse și complicații. 

Este cel mai nou tratament de lifting facial și de regenerare.“Laserul Eufoton este cel mai mic laser fracțional din lume care încorporează tehnologia fracțională lightscan. Tehnica folosită are efect imediat de ridicare a țesuturilor dar și un efect pe termen lung de regenerare fără reacțiile adverse ale tratamentului chirurghical. Procedeul durează 30 de minute iar efectele se mențin până la un an”, a declarat dr. Daniela Cățănaș.


Artista se declară încântată de procedura de care a beneficiat și le-a împărtășit asta și prietenilor de pe facebook. “Am poposit la cabinetul doamnei dr. Daniela Cățănaș. Terapia cu laser este cea mai tentantă opțiune! Da... Terapia cu laserul Eufoton este cel mai nou tratament de lifting facial și de regenerare”, a mărturisit Ozana Barabancea pe contul de socializare.


Comentarii

Postări populare