Dr. Daniela Căţănaş: Întinereşte cu terapia Happy Lift!




A devenit un trend renunțarea la intervențiile chirurgicale majore în favoarea unor tehnici mai puțin invazive. Firele de lifting şi rejuvenare au devenit extrem de populare, fiindcă tratamentul nu lasă cicatrici vizibile, este nedureros, iar pacienţii îşi pot relua activităţile în cel mai scurt timp.

Specialiștii în estetică recomandă tot mai mult terapia cu fire Happy Lift, care ajută în conturare, ridicare, rejuvenare – într-un cuvânt întinerire şi dobândirea aspectului dorit al feţei. „Vorbim de un lifting facial cu fire, recomandat femeilor şi bărbaţilor cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani. Happy Lift este o gamă unică de fire absorbabile, folosite cu o tehnică minim invazivă cu timp scurt de vindecare, datorită căreia pacienții vor dobândi un aspect întinerit, de lifting şi rejuvenare, fără să fie nevoie de o intervenție chirurgicală și fără să lase cicatrici vizibile.

Tratamentul se efectuează în cabinetul medical, în condiții sterile şi durează între 15 și 45 de minute, în funcție de regiunile tratate”, ne-a explicat dr. Daniela Căţănaş. (www.drcatanas.ro). Primele efecte ale tratamentului cu fire Happy Lift sunt vizibile imediat după tratament, însă efectul de întindere se îmbunătăţeşte în două săptămâni când efectul este cât se poate de evident. Efectul de lifting durează aproximativ trei ani, fără alte intervenţii ulterioare.


Comentarii

Postări populare