In caravana Traieste Inteligent, Dana Savuica si-a batut recordul! A adunat peste 200 de persoane in doar 10 minute!




Sambata, 6 august, a avut loc editia estivala a caravanei "Traieste Inteligent", ce i-a purtat pe Dana Savuica si invitatii sai: Ioana Cioroianu, event manager Farmec si Oana Mina, reprezentant DaVinci Dental Clinic si Sunstar GUM in Romania, pe plaja cosmopolita din Mamaia.






Muzica s-a auzit pe plaja cu nisipul fierbinte

Invitatii s-au lasat rasfatati cu berea racoritoare Redd’s Cranberry cu gust de merisor si cu noua aroma, Redd’s Fresh cu gust de lamaie, pe terasa The Beach Bar by Redd's, in ritmurile muzicii care se revarsa pe plaja cu nisipul fierbinte.

Startul a fost dat de Dana Savuica, care a anuntat la microfon ca incepe party-ul, iar lumea, cu mic, cu mare, s-a adunat la terasa, dornica sa afle secretele de frumusete ale vedetei noastre.

“Imi place foarte mult sa comunic direct cu oamenii, sa le iau pulsul si m-am bucurat ca au fost extrem de interesati de propunerile mele in materie de moda si frumusete, aplaudand colectia de vara cu pantofi si tinute de la LPB Shoes Romania, accesorizata cu bijuteriile colorate, ochelarii stralucitori si palariile tres chic de la Meli Melo. Mai mult, au pus intrebari si au testat produsele din gama GEROVITAL H3 Derma+ SUN de la Farmec, cat si pe cele care mentin dantura sanatoasa si stralucitoare, Sunstar GUM. Specialistii au facut echipa buna cu mine, informand si stimuland lumea sa testeze aceste produse care imbunatatesc calitatea vietii noastre", a declarat Dana Savuica.

In cadrul evenimentului s-a vorbit despre produsele solare dermato-cosmetice de la Farmec – GEROVITAL H3 Derma+ SUN, o gama dezvoltata impreuna cu specialisti din domeniul sanatatii ce raspunde la cel mai inalt nivel nevoilor speciale de protectie si ingrijire a pielii in timpul si dupa expunerea la soare. Se regasesc sub forma de uleiuri, lotiuni, emulsii, creme si geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele si au destinatii diferite.

Al doilea subiect a fost dantura sanatoasa oferita de brandul GUM, care ofera romanilor periute de dinti, ata dentara, pasta de dinti, apa de gura, spray, accesori si multe alte produse, la preturi accesibile si calitate inalta. Sunstar  GUM se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi.







Colegele de facultate i-au facut o surpriza, reducand-o pe Dana la lacrimi de bucurie

Momentele au fost presarate cu surprize precum aparitia campioanei olimpice Monica Iagar, a celor doi prezentatori, Doinita si Max de la matinalul Neptun TV, “In briza marii”, cat si a unor prietene ale Danei cu care aceasta nu se mai vazuse de vreo 20 de ani! Colegele de facultate i-au facut surpriza sa apara pe plaja, reducand-o pe Dana la lacrimi de bucurie.

“A fost un weekend extrem de frumos, cu momente incarcate de emotie si cu conversatii animate dupa revederea cu cele doua prietene bune din facultate, cat si cu o fosta colaboratoare de-a mea din timpul cand aveam agentia de modele. Mai mult, dupa ce am postat poze de la eveniment, am mai primit un mesaj pe Facebook de la un alt model, o fata descoperita de mine printr-un concurs de Miss, in anul 2000, si care a plecat dupa aceea in Canada. Era la Mamaia, in vacanta, deci pot spune ca evenimentul mi-a adus alaturi prieteni dragi din trecut care au vazut campania mea pe Facebook si au venit sa depanam amintiri si informatii, conversand ore lungi la o bere rece Redd’s, berea favorita a femeilor. Asta inseamna, dupa mine, sa traiesti inteligent!” a conchis Dana Savuica.

Un scurt film captivant al evenimentului puteti regasi pe site-ul www.DanaSavuica.ro





Comentarii

Postări populare